Energetikai tanúsítvány online, energetikai tanúsítvány kiszállás nélkül

Energetikai tanúsítványok készítésének egyik formája, online elkészítés.Rendelje meg +36205520552. Energiatanúsítvány készítésének másik módja, amikor helyszíni felmérést követően készül el az energetikai tanúsítvány.

Lehetőség van még tervekből történő elkészítésre, de sajnos a régi épületek esetében ilyen dokumentumok, ritkán állnak rendelkezésre és/vagy nem elérhetőek.

Az éppen ma épülő vagy, a közelmúltban épült ingatlanok esetében sokkal könnyebben beszerezhetőek a tervdokumentációk, amelyek szükségesek az energetikai tanúsítvány elkészítéséhez, adásvételhez vagy éppen használatba vételi engedélyhez.

Eltérés a helyszíni felmérés és az online adatszolgáltatás között azért van, mert a felmérés alkalmával, az energetikai tanúsítónak sokkal több információ juthat a birtokába.

Az online adatszolgáltatással készült energetikai tanúsítványok esetében is beszerezhetőek ezen információk, csak utánajárásuk és felderítésük sokkal időigényesebb és körülményesebb dolog, de a végeredmény, vagyis az elkészült energiatanúsítvány ugyan az lesz.

Nagy Nikoletta