Energetikai tanúsítvány

Energetikai tanúsítvány országosan érinti az összes ingatlan adás-vételt legyen az fővárosi vagy kistelepülésen történő szerződéskötés esetén.

Energetikai tanúsítványok készítés online is megoldható Rendelje meg +36205520552. Van olyan eset is mikor szükséges a helyszíni szemle és ez alapján készül el az energetikai tanúsítvány.

Energetikai tanúsítvány készítés lehet online akár egy épülő társasház vagy családi ház esetében mikor még csak a tervek állnak az energetikai tanúsító rendelkezésére.

energetikai-tanúsítvány

Energetikai tanúsítvány

Lehetőség van még tervekből történő elkészítésre, de sajnos a régi épületek esetében ilyen dokumentumok, ritkán elérhetőek.

De egy nagy múltú energetikai tanúsítvánnyal foglalkozó cég tudja hol és mit keressen vagy már éppen a rendelkezésére is áll amire azt gondolnánk, hogy ez lehetetlen beszerezni de mégis megoldja.

A Kormányrendelet is egyértelműen kimondja , hogy erre van lehetősége az energetika tanúsítónak az energetikai tanúsítvány elkészítésekor.

Az új építésű ingatlanok esetében, vagy a közelmúltban épült ingatlanoknál könnyen beszerezhetőek a tervdokumentációk, amelyek szükségesek az energetikai tanúsítvány elkészítéséhez, adásvételhez vagy éppen használatba vételi engedélyhez, bérbadáshoz egyaránt.

A felmérés alkalmával, az energetikai tanúsítónak sokkal több információ juthat a birtokába de mivel a lehetőség a feltárásra nem megoldható (pl.: falfúrás, mennyezet/födém megbontás, aljzat felbontás stb.). Ezzel anyagi kárt okozva a tulajdonosnak, amire lássuk be egy eladás előtt álló ingatlan tulajdonos sem tenné ki magát, ilyen viszontagságoknak.

Az új épületek vagy ingatlanok esetében is lehetőség van a helyszíni felmérés nélküli energetikai tanúsítvány készítésre. Ebben az esetben az ingatlan tulajdonosának, építtetőjének az energetikai tanúsító rendelkezésére kell bocsátania minden szükséges dokumentációt, terveket nyilatkozatokat.

Hívjon nyugodtan segítünk amiben csak tudunk +36205520552