Energetikai tanúsítvány helyszíni szemle, felmérés nélkül, online

Az energetikai tanúsítvány elkészítése felmérés nélkül. Energiatanúsítvány Rendelje meg +36205520552. Készítés többféleképpen lehetséges. Elkészíthető helyszíni kiszállással vagy bizonyos esetekben online adatszolgáltatással, vagyis helyszíni szemle nélkül is.

A 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet szerint az ingatlan helyszíni felmérése elhagyható, amennyiben az ingatlan olyan épületben található, amelyben az energetikai tanúsító már végzett helyszíni szemlét.

Ebben az esetben az energetikai tanúsítvány a már beszerzett adatok alapján, online adatszolgáltatással elkészíthető, kiszállás nélkül!

Az új épületek vagy ingatlanok esetében is lehetőség van a helyszíni felmérés nélküli energiatanúsítvány készítésre. Ebben az esetben az ingatlan tulajdonosának az energetikai tanúsító rendelkezésére kellene bocsátania az ingatlan tervdokumentációját vagy ami a rendelkezésére áll:
Ha nincs semmi dokumentáció az sem gond, Mi megoldjuk Ön helyett!

alaprajzok

metszetek

rétegrendek

műszaki leírás

gépészeti leírás

felelős műszaki vezetői nyilatkozat

energetikai számítás

A most kialakult nehéz helyzetben az ingatlan tulajdonosoknak lehetőségük van arra, hogy adott esetben az energiatanúsítvány helyszíni kiszállás nélkül készüljön el, ezzel elkerülve a személyes érintkezést.

Ne kockáztasson, bennünk megbízhat, mi tudjuk mit csinálunk! Vigyázunk Önre!

Az energetikai tanúsítvány kötelező minden adásvétel és tartós bérbeadás esetén.

Nagy Nikoletta